VACATURE
Hand & Pols Centrum Gouda

Het Hand en Polscentrum Gouda is in 2013 gestart als een revalidatiecentrum dat volledig is gespecialiseerd in de revalidatie van hand- en polsklachten. Het centrum is een onderdeel van de Stichting Hand & Pols Revalidatie Nederland (www.hprn.info) waaronder ook Zeeuws Hand & Pols Centrum in Goes, Hand & Pols Centrum in Dordrecht, Den Haag en Amsterdam vallen.

Het behandelteam bestaat uit revalidatieartsen, fysiotherapeuten en ergotherapeut en. Voor psychologische hulp wordt met een psycholoog van MentaalBeter samengewerkt.

Er wordt samengewerkt met de plastisch/hand en orthopedisch chirurgen van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda met oa gezamenlijke spreekuren. De behandeling is multidisciplinair en gericht op revalidatie van patiënten met  traumatische en niet traumatische hand- en polsklachten.

We zijn per direct op zoek naar een ervaren en enthousiaste:

Fysio – handtherapeut –  minimaal 24 uur

Functie-eisen:

  • Je bent gediplomeerd fysiotherapeut.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met handtherapie.
  • Je hebt relevante scholing gevolgd op gebied van handtherapie.
  • Je bent gemotiveerd om deel te nemen aan bijscholing, zowel intern als extern.
  • Je bent een teamspeler en kan goed functioneren in een multidisciplinair teamHonorarium volgens CAO ziekenhuiswezen Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?
    Kijk ook op www.hpc-g.nl   en stuur een brief met CV naar Hand & Pols Revalidatie Nederland naar email adres: info@hprn.info